REGA-konferencia: A székely vidék fejlődési esélyei
2017. június 23. péntek, 05:59    PDF Nyomtatás E-mail
A REGA Régiókutató Egyesület és két tudományos műhelye, a Székelyföldi Regionális Tudományi Társaság és a Lámpás Társaság kutatásbemutató konferenciát szervez 2017. június 27-én, Székelyudvarhelyen.

A székely vidék fejlődési esélyei elnevezésű konferencia a Magyar Kormány Földművelésügyi Minisztériuma által finanszírozott kutatás befejező momentuma, amelynek keretén belül bemutatjuk az eredményeket, majd ezt követően egy moderált vita során a szakma érintett képviselőivel megbeszélésre kerülnek a kutatási jelentésből kiolvasható fejlesztési irányok és feladatok.


A konferencia résztvevői valós képet kaphatnak, hogy mikor és milyen feltételek mellett lehet eredményes a tehéntartás, illetve gyakorlatba ültethető információkat szerezhetnek, amelyek segíthetnek a tevékenység nyomon követésében jövedelem, költségek és eredményesség szempontjából.

Az előadások helyszíne Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szent István-terme, időpontja 2017. június 27., kedd, délelőtt 10 óra.

Részletesebb részletek: www.regaprojekt.ro.
 
FacebookTwitterGoogle bookmark